Wij zijn heel trots om bij deze het grote nieuws te verspreiden. Vanaf 1 april 2023 zullen wij met Fysio KB verhuizen naar onze nieuwe locatie: Raadhuisplein nummer 30, midden in het dorpshart van Nieuwerkerk aan den IJssel.
De groei die fysio KB in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en onze ambities voor de toekomst maken dat wij toe zijn aan een eigen pand.

De nieuwe praktijk zal ons meer mogelijkheden bieden om onze praktijk uit te breiden. Zo hebben we de mogelijkheid om door te kunnen blijven groeien en kunnen we nog meer kwaliteit in onze fysiotherapeutische behandelingen bieden.
Het aantal behandelruimtes zal flink toenemen en daarnaast krijgen we een mooie grote ruimte voorzien van allerlei training/fitness mogelijkheden.

Achter de schermen zijn we al druk met alle voorbereidingen. En binnenkort zal het verbouwen en klussen beginnen om er iets moois van te maken, waar Fysio KB kan uitgroeien tot een plek waar zorg, persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling centraal staan.

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen je vanaf april te verwelkomen op onze nieuwe locatie om de behandelingen voort te zetten.

Niet dromen maar doen!

Vacature Fysiotherapeut (ZZP)

Omdat er op deze nieuwe locatie ruimte is voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar meerdere zelfstandige fysiotherapeuten (ZZP) voor 24 à 40 uur per week.

Heb jij passie voor de mens? Ben jij geïnteresseerd in de achterliggende problematiek van een klacht? Wil jij graag in een klein team werken, waarbij je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt om je eigen werk in te kunnen delen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Bij Fysio KB geloven wij in een persoonlijke, mensgerichte en holistische aanpak. Wij geloven dat, naast onze kennis en kunde in de behandelingen, het belangrijk is om verder te kijken dan de basis, waarbij we ketendenken als uitgangspunt gebruiken.

 

Wij vragen van jou:
  • Een afgeronde opleiding Fysiotherapie

  • Afgeronde master of ambitie om te starten met een master

  • Minimaal 3 jaar ervaring als fysiotherapeut

  • Je bent BIG en KRF geregistreerd

  • Ervaring met Dry Needling is een pré

  • Een nieuwsgierige houding: je wilt graag leren, bent oprecht geïnteresseerd in mensen en zoekt naar manieren om (samen) te verbeteren

  • Een eigen visie en passie voor gezondheid

  • Liefst 1 à 2 avonden per week en/of zaterdag beschikbaar

vacature fysiotherapeut
Solliciteren
Herken jij jezelf in deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Karlijn Bleeker via 06 – 22 32 02 27 of solliciteer direct door je CV en korte motivatie te sturen naar info@fysiokb.nl.