Over ons

fysio KB

Karlijn Bleeker

Vol met passie en empathie werk ik samen met jou aan je herstel. Ik geef je een duw in de goeie richting en motiveer je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te behalen, wat dat doel dan ook mag zijn.

Ooit begon ik als dierenartsassistente, wat ik met veel plezier heb gedaan. Maar na zelf (twee keer!) te hebben ervaren wat een hernia is, met een operatie en revalidatietraject tot gevolg, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Daarom ben ik in 2010 begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarna ik in 2014 mijn diploma heb gehaald.

Tijdens mijn studie heb ik verschillende aspecten van het vak leren kennen, van verzorgingstehuizen tot ziekenhuis en de reguliere fysiotherapie. Toch kom ik in de sport het meest tot zijn recht. Blessures tegen gaan, sneller worden, sterker worden… Dat is waar mijn hart ligt.

In 2017 ben ik voor 2 weken naar Seattle, Amerika, geweest, voor een cursus Functional Patterns. Het “in ketens denken” zat er altijd al in, maar daar in Seattle vielen alle stukjes op hun plek. Hoe werkt het menselijk lichaam zo functioneel mogelijk? Welke bewegingspatronen zijn er te vinden, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat het lijf zo optimaal mogelijk werkt?
Daar heb ik geleerd om de “functionele patronen” naar boven te halen, en wat er voor nodig is om iemand harder, sneller en beter te laten bewegen.

Nieuwsgierig geworden? Ik laat het je graag zien!

AGB 04124374 | BIG 19918672704

eva asbeek brusse

Vertrouwen en samenwerking zijn kernpunten die centraal staan tijdens jouw herstel en het behalen van jouw persoonlijke doelen. We werken samen naar een langer termijn oplossing om terug val te voorkomen. Werken in een veilige sfeer vind ik belangrijk en stimuleert het herstelproces.

In 2018 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Hierna ben ik gelijk aan de slag gegaan in de praktijk en heb ik met name veel sport-, knie- en orthopedische klachten en revalidatie gezien.

In september 2021 ben ik gestart met de master Manuele Therapie in Amersfoort. Ik hoop mij hier verder te kunnen ontwikkelen in wervelkolom gerichte klachten om zo net een stukje extra zorg te kunnen leveren.

Heb je klachten en kom je er zelf niet uit? Geef ons een belletje, dan help ik je graag!

AGB 04244971 | BIG 49924708104

Eva - fysio KB

Stefan de Vos

Ik ben echt een mensen mens en het geeft mij voldoening om mensen te mogen helpen. Zelf ben ik van kinds af aan al sportief waardoor de interesse in het menselijk lichaam groter werd. Sporten is nog steeds een groot onderdeel in mijn leven; crossfit, obstakelruns en mountainbiken het kan mij niet gek genoeg. Geen uitdaging ga ik uit de weg. Ik hou ervan om out of the box te denken om zo het bewegend functioneren voor ieder te optimaliseren. Kortom hou je van bewegen dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak. Ik help je graag van je klachten af!

AGB 04249536 | BIG 99929781004

Stefan de Vos
Barbara

barbara bleeker

Ik ben freelance Virtual Assistant, aka Support Junkie. Een Virtual Assistant (VA) is een soort persoonlijke assistent die (meestal op afstand) andere ondernemers ondersteunt. Als VA adviseer ik over en zorg ik voor de uitvoering van alledaagse taken en/of specifieke projecten.
Als Support Junkie voor Fysio KB neem ik onder andere een heleboel administratieve taken uit handen, zoals facturatie, contracten, e-mailverwerking etc. Daarnaast zorg ik voor de content en het beheer van de website en de social-media kanalen en deze nieuwsbrief.

Ik heb jarenlange werkervaring in ondersteunende functies en deze ervaring zet ik graag in om mensen te helpen hun doelen na te streven! Daar een bijdrage aan kunnen leveren geeft mij enorm veel energie. Daarnaast word ik blij van overzicht en orde brengen in de operationele chaos. Niet alleen op het gebied van processen en systemen, maar juist ook op de relatie en samenwerking. Heel fijn dat ik in deze ondersteunende rol een bijdrage mag leveren aan het succesvol uitbouwen van Fysio KB.

vacature fysiotherapeut

Vacature fysiotherapeut (ZZP)

Heb jij passie voor de mens? Ben jij geïnteresseerd in de achterliggende problematiek van een klacht? Wil jij graag in een klein team werken, waarbij je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt om je eigen werk in te kunnen delen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Voor onze praktijk, centraal gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn wij op zoek naar een zelfstandig fysiotherapeut (ZZP) voor minimaal 24 uur per week.

Bij Fysio KB geloven wij in een persoonlijke, mensgerichte en holistische aanpak. Wij geloven dat, naast onze kennis en kunde in de behandelingen, het belangrijk is om verder te kijken dan de basis, waarbij we ketendenken als uitgangspunt gebruiken.

 Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

 

onze partners

fibevo

FiBeVo – Orthomoleculair Hormoonexpert

We helpen jou aan een gezonde leefstijl zodat je energieker en zonder vage klachten door het leven gaat. We gaan aan de slag met voeding, leefstijl, stressbeperking en mindset om de gezondheid te optimaliseren. Ervaar je darmklachten, weinig energie, PCOS, overgangsklachten of andere klachten? Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten door middel van een uitgebreide intake, indien gewenst aangevuld door bloed- en/of ontlastingsonderzoek. Op weg naar een gezonde hormoonbalans en vrolijke darmen zodat je weer lekker in je vel zit! Voor meer informatie: www.fibevo.nl

verschoor-coaching

Verschoor Coaching heeft het motto; MIND. HEART. MOTION. 

In de coaching trajecten worden de aspecten: mentaal, fysiek en voeding in verhouding gecombineerd. Zowel personal, business als sport coaching. 

Denk aan thema’s als: burn-out, stress gerelateerde klachten, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, energiebalans en rouw/trauma. 

Altijd welkom voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. 

Kijk op www.verschoor.coach voor meer informatie.

bekkenfysio Miranda

Bekkenfysio Miranda

Ik ben bekkenfysiotherapeut. Dit betekent dat ik mensen zie, onderzoek, behandel en begeleid met bekken- en bekkenbodemklachten. Het bekken is de basis van het lichaam, je voelt er, zit erop en het is de verbinding tussen je romp en je benen, waardoor we kunnen lopen en staan. Ik ben er voor jou om je professioneel bij te staan, je kennis te vergroten en je door jouw persoonlijke traject te begeleiden. Laten we de drempel verlagen en open praten over bekkenbodem klachten, ook buiten de behandelkamer! Voor meer informatie: www.bekkenfysiomiranda.nl

chiropractiecapelle

Chiropractie Capelle

We streven ernaar excellentie in chiropractie te bieden om jou te helpen je op je best te voelen en te functioneren, een sterke en stabiele wervelkolom is essentieel voor een gezond leven. Onze aanpak is uitgebreid en effectief, we hebben verschillende technieken tot onze beschikking en onderzoeken en leren altijd nieuwe technieken om onze patiëntenzorg te verbeteren. Chiropractie kan uiterst zachtaardig zijn en stelt ons in staat om te zorgen voor een breed scala aan aandoeningen en personen, van baby’s tot ouderen. chiropractiecapelle.nl