KB RESET PROGRAMMA

6 domeinen in balans

Voel je je constant moe en futloos? Herstelt die blessure maar niet? Heb je last van aanhoudende lichamelijke klachten zoals regelmatig hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, overgangsklachten of maag- en darmklachten? Twijfel je aan een mogelijke burn-out of heb je andere vage klachten waar je maar niet vanaf komt? Heb je al van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt te werken?

Bovenstaande klachten zijn allemaal signalen dat jouw zelfherstellend vermogen niet optimaal functioneert. Het menselijk lichaam heeft een verbazingwekkend vermogen om te herstellen en optimaal te functioneren. Dit zelfherstellend vermogen wordt beïnvloed door zes belangrijke domeinen die er samen voor zorgen dat jij optimaal functioneert en je vitaal voelt:
Beweging
Stress
Ademhaling
Voeding
Slaap
Immuunsysteem

Deze domeinen beïnvloeden elkaar wederzijds, en wanneer ze in balans zijn, voel jij je energiek, gezond en vitaal, zonder de eerder genoemde klachten. Wanneer er een probleem of disbalans in een of meer domeinen aanwezig is, kan het lichaam niet meer volledig zelf herstellen. Hierdoor kunnen geleidelijk lichamelijke klachten ontstaan.

Met het KB Reset Programma zorgen we dat deze domeinen weer terug in balans komen, waardoor jij je weer fit en energiek voelt, zonder constant aanhoudende klachten.

KB Reset Programma

Het KB Reset Programma is een 1 op 1 programma van 12 weken waarbij we op een duurzame manier je vitaliteit een boost geven, waardoor pijn verleden tijd is en je weer gezond, fit en vol energie door het leven huppelt.


Het KB Reset Programma is een holistische benadering voor een optimale gezondheid. We kijken verder dan symptoombestrijding en zoeken naar de onderliggende oorzaken van jouw klachten.

We beginnen ons 12-wekelijks programma met een uitgebreide beoordeling van jouw huidige gezondheid en levensstijl. Met behulp van de 6 domeinen brengen we jouw herstellend vermogen in kaart. Daarna stellen we een individueel, op maat gemaakt actieplan voor je op, specifiek gericht op jouw behoeften, waar we samen gedurende 12 weken mee aan de slag gaan.

Ons plan is compleet, helder en simpel, want wij geloven in de kracht van kleine veranderingen die een enorm verschil kunnen maken in jouw leven.

Waarom kiezen voor het KB Reset Programma?

We bieden een programma op maat dat aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen. Onze aanpak is volledig afgestemd op jouw situatie, zodat je de beste resultaten behaalt.

We geven je praktische tips en oefeningen om direct te beginnen met het verbeteren van jouw vitaliteit.

Ons programma begint met een evaluatie van de 6 domeinen in jouw leven middels een vragenlijst en een uitgebreid intakegesprek. Hierdoor ontdekken we waar de disbalans ligt en welke gebieden aandacht nodig hebben.

We hanteren een holistische aanpak, waarbij we niet alleen symptomen bestrijden, maar ons richten op het aanpakken van de dieperliggende oorzaken van je klachten en het herstellen van je zelfherstellend vermogen.

Dit programma helpt je niet alleen bij het aanpakken van klachten, maar ook bij een duurzame levensstijlverbetering.

KB Reset Programma

Het KB Reset Programma is geschikt voor jou als je:

 

– Last hebt van een of meerdere van de genoemde klachten
– Eerdere behandelingen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd
– Een blessure hebt die maar niet lijkt te herstellen
– Gedreven bent om aan een betere versie van jezelf te werken
Het is tijd om de controle over jouw vitaliteit terug te nemen!

Het KB Reset Programma geeft jou de tools en begeleiding die je nodig hebt om je gezondheid een boost te geven.

Samen zetten we de eerste stappen op weg naar een gezonder, energieker en pijnvrij leven. Laat ons je helpen om de beste versie van jezelf te worden!

Klaar om te ontdekken wat er mogelijk is? Neem vandaag nog de eerste stap richting een energiek, pijnvrij en gelukkig leven. Meld je aan voor het KB Reset Programma en geef jouw vitaliteit weer prioriteit!

Maak een afspraak en zet de eerste stap op weg naar een gezondere en vitalere jij!

Wil je eerst ontdekken of ons traject aansluit bij jouw behoeften?

Vul dan vrijblijvend de vragenlijst in. Wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je er klaar voor om jouw vitaliteit weer prioriteit te laten zijn?

Wij staan klaar om je te begeleiden naar een vitaler, gezonder en pijnvrij leven! Maak een afspraak en zet de eerste stap op weg naar een gezondere en vitalere jij!