Over ons

fysio KB

Karlijn Bleeker

Vol met passie en empathie werk ik samen met jou aan je herstel. Ik geef je een duw in de goeie richting en motiveer je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te behalen, wat dat doel dan ook mag zijn.

Ooit begon ik als dierenartsassistente, wat ik met veel plezier heb gedaan. Maar na zelf (twee keer!) te hebben ervaren wat een hernia is, met een operatie en revalidatietraject tot gevolg, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Daarom ben ik in 2010 begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarna ik in 2014 mijn diploma heb gehaald.

Tijdens mijn studie heb ik verschillende aspecten van het vak leren kennen, van verzorgingstehuizen tot ziekenhuis en de reguliere fysiotherapie. Toch kom ik in de sport het meest tot zijn recht. Blessures tegen gaan, sneller worden, sterker worden… Dat is waar mijn hart ligt.

In 2017 ben ik voor 2 weken naar Seattle, Amerika, geweest, voor een cursus Functional Patterns. Het “in ketens denken” zat er altijd al in, maar daar in Seattle vielen alle stukjes op hun plek. Hoe werkt het menselijk lichaam zo functioneel mogelijk? Welke bewegingspatronen zijn er te vinden, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat het lijf zo optimaal mogelijk werkt?
Daar heb ik geleerd om de “functionele patronen” naar boven te halen, en wat er voor nodig is om iemand harder, sneller en beter te laten bewegen.

Nieuwsgierig geworden? Ik laat het je graag zien!

AGB 04124374 | BIG 19918672704

eva asbeek brusse

Vertrouwen en samenwerking zijn kernpunten die centraal staan tijdens jouw herstel en het behalen van jouw persoonlijke doelen. We werken samen naar een langer termijn oplossing om terug val te voorkomen. Werken in een veilige sfeer vind ik belangrijk en stimuleert het herstelproces.

In 2018 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Hierna ben ik gelijk aan de slag gegaan in de praktijk en heb ik met name veel sport-, knie- en orthopedische klachten en revalidatie gezien.

In september 2021 ben ik gestart met de master Manuele Therapie in Amersfoort. Ik hoop mij hier verder te kunnen ontwikkelen in wervelkolom gerichte klachten om zo net een stukje extra zorg te kunnen leveren.

Heb je klachten en kom je er zelf niet uit? Geef ons een belletje, dan help ik je graag!

AGB 04244971 | BIG 49924708104

Eva - fysio KB
Tess - Fysio KB

tess Grootscholten

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en de kracht van ons zelfherstellend vermogen. Ieder mens en iedere klacht is uniek, en dat is wat het puzzelen zo leuk maakt.

Tijdens de opleiding fysiotherapie raakte ik al snel gefascineerd in de complexiteit van ons lichaam. Alles in ons lichaam staat met elkaar verbonden, maar soms worden deze verbindingen niet optimaal benut en raak je uit balans. Dit leidt vaak tot vage en onbegrepen klachten. Hierin zie ik de uitdaging om de puzzel weer kloppend te maken zodat je weer met vertrouwen in balans komt en blijft.

Ik help je om weer voorwaardes te scheppen voor herstel, te begrijpen wat je moet weten en je te leren wat je kunt doen om datgene te bereiken wat jou gelukkig maakt. Het streven naar een fundamentele oplossing in plaats van symptoombestrijding staat in mijn aanpak centraal.

Ook ben ik gespecialiseerd in de behandeling van hersenschuddingen (post commotioneel syndroom). Hier heb ik een Amerikaans- Canadese cursus voor gevolgd (complete concussion management). In de toekomst hoop ik met deze kennis niet alleen mensen met een hersenschudding te kunnen helpen, maar ook de zorg van hersenschuddingen in Nederland te verbeteren.

Waar ik in mijn werk dol ben op het oplossingsgericht denken: in mijn vrije tijd ben ik meer een doener. Het liefst ben ik in de natuur, in beweging of eigenlijk het liefst een combinatie van beiden.

Benieuwd hoe ik je kan helpen om jouw puzzel te leggen? Ik denk graag met je mee!

AGB 04248566 | BIG 09928586804

Anissa Schoonbrood

Jou helpen bij het begrijpen van je lichaam is wat ik het liefste doe. Een persoonlijke aanpak die bij jou past vind ik erg belangrijk. Ik ga graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten. Met praktische tips leer ik je te luisteren naar je lichaam.

Sinds mijn afstuderen als oefentherapeut Mensendieck in 2015 ben ik altijd op zoek geweest naar dat missende stukje om klanten nog beter te helpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een passie voor slaap heb ontwikkeld en ben gespecialiseerd in handtherapie. Mijn leergierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik in 2022 ben afgestudeerd als fysiotherapeut.

Sinds ik de 6 domeinen cursus heb gevolgd en Karlijn heb leren kennen heb ik het gevoel dat ik het missende stukje heb gevonden. Zo kan ik je nog beter helpen aan meer energie en het verminderen van je klachten.

Verder ben ik een creatieve duizendpoot met 1001 hobby’s, houd ik van gezond bakken en ben ik een sportfanaat.

Je kan bij mij terecht voor slaapoefentherapie (volwassenen, kinderen en zwangeren), oefentherapie Mensendieck, handtherapie en fractuur behandeling.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak. Ik help je graag van je klachten af!

AGB 04250428 | BIG 29930919304

Tess - Fysio KB
Barbara

barbara bleeker

Ik ben freelance Virtual Assistant, aka Support Junkie. Een Virtual Assistant (VA) is een soort persoonlijke assistent die (meestal op afstand) andere ondernemers ondersteunt. Als VA adviseer ik over en zorg ik voor de uitvoering van alledaagse taken en/of specifieke projecten.
Als Support Junkie voor Fysio KB neem ik onder andere een heleboel administratieve taken uit handen, zoals facturatie, contracten, e-mailverwerking etc. Daarnaast zorg ik voor de content en het beheer van de website en de social-media kanalen en deze nieuwsbrief.

Ik heb jarenlange werkervaring in ondersteunende functies en deze ervaring zet ik graag in om mensen te helpen hun doelen na te streven! Daar een bijdrage aan kunnen leveren geeft mij enorm veel energie. Daarnaast word ik blij van overzicht en orde brengen in de operationele chaos. Niet alleen op het gebied van processen en systemen, maar juist ook op de relatie en samenwerking. Heel fijn dat ik in deze ondersteunende rol een bijdrage mag leveren aan het succesvol uitbouwen van Fysio KB.

vacature fysiotherapeut

Vacature fysiotherapeut (ZZP)

Heb jij passie voor de mens? Ben jij geïnteresseerd in de achterliggende problematiek van een klacht? Wil jij graag in een klein team werken, waarbij je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt om je eigen werk in te kunnen delen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Onze praktijk is verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel. En op deze nieuwe locatie is er ruimte voor uitbreiding van ons team. Daarom zijn wij op zoek naar een zelfstandig fysiotherapeut (ZZP) voor 24 uur per week.

Bij Fysio KB geloven wij in een persoonlijke, mensgerichte en holistische aanpak. Wij geloven dat, naast onze kennis en kunde in de behandelingen, het belangrijk is om verder te kijken dan de basis, waarbij we ketendenken als uitgangspunt gebruiken.

Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding Fysiotherapie
  • Afgeronde master of ambitie om te starten met een master
  • Minimaal 3 jaar ervaring als fysiotherapeut
  • Je bent BIG en KRF geregistreerd
  • Ervaring met Dry Needling is een pré
  • Een nieuwsgierige houding: je wilt graag leren, bent oprecht geïnteresseerd in mensen en zoekt naar manieren om (samen) te verbeteren
  • Een eigen visie en passie voor gezondheid
  • Liefst 1 à 2 avonden per week en/of zaterdag beschikbaar 

Herken jij jezelf in deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Karlijn Bleeker via 06 – 22 32 02 27 of solliciteer direct door je CV en korte motivatie te sturen naar info@fysiokb.nl.

onze partners

fibevo

FiBeVo – Orthomoleculair Hormoonexpert

We helpen jou aan een gezonde leefstijl zodat je energieker en zonder vage klachten door het leven gaat. We gaan aan de slag met voeding, leefstijl, stressbeperking en mindset om de gezondheid te optimaliseren. Ervaar je darmklachten, weinig energie, PCOS, overgangsklachten of andere klachten? Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten door middel van een uitgebreide intake, indien gewenst aangevuld door bloed- en/of ontlastingsonderzoek. Op weg naar een gezonde hormoonbalans en vrolijke darmen zodat je weer lekker in je vel zit! Voor meer informatie: www.fibevo.nl

verschoor-coaching

Verschoor Coaching heeft het motto; MIND. HEART. MOTION. 

In de coaching trajecten worden de aspecten: mentaal, fysiek en voeding in verhouding gecombineerd. Zowel personal, business als sport coaching. 

Denk aan thema’s als: burn-out, stress gerelateerde klachten, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, energiebalans en rouw/trauma. 

Altijd welkom voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. 

Kijk op www.verschoor.coach voor meer informatie.

bekkenfysio Miranda

Bekkenfysio Miranda

Ik ben bekkenfysiotherapeut. Dit betekent dat ik mensen zie, onderzoek, behandel en begeleid met bekken- en bekkenbodemklachten. Het bekken is de basis van het lichaam, je voelt er, zit erop en het is de verbinding tussen je romp en je benen, waardoor we kunnen lopen en staan. Ik ben er voor jou om je professioneel bij te staan, je kennis te vergroten en je door jouw persoonlijke traject te begeleiden. Laten we de drempel verlagen en open praten over bekkenbodem klachten, ook buiten de behandelkamer! Voor meer informatie: www.bekkenfysiomiranda.nl

chiropractiecapelle

Chiropractie Capelle

We streven ernaar excellentie in chiropractie te bieden om jou te helpen je op je best te voelen en te functioneren, een sterke en stabiele wervelkolom is essentieel voor een gezond leven. Onze aanpak is uitgebreid en effectief, we hebben verschillende technieken tot onze beschikking en onderzoeken en leren altijd nieuwe technieken om onze patiëntenzorg te verbeteren. Chiropractie kan uiterst zachtaardig zijn en stelt ons in staat om te zorgen voor een breed scala aan aandoeningen en personen, van baby’s tot ouderen. chiropractiecapelle.nl