Diensten

Fysiotherapie   functional patterns   dry needling   KB Reset programma   High power lasertherapie   sportbegeleiding

Als fysiotherapeut proberen wij iedereen zo goed mogelijk te helpen. Daarom zorgen wij dat onze kennis up to date is en volgen wij nascholingen en cursussen. Dat maakt dat wij een breed scala aan behandelmogelijkheden hebben.

hiervoor kan je bij ons terecht

Fysiotherapie

Fysiotherapie, maar dan in de brede zin van het woord. Niet alleen in de behandelkamer door massage-technieken en het mobiliseren van een gewricht, maar belangrijker nog: oefenen, trainen, sturen en begeleiden. Zodanig dat de klachten ook op langere termijn beïnvloed worden.

Dit doen we op verschillende manieren, per persoon zullen we kijken wat het beste past bij jouw doelen en zullen we continu blijven evalueren voor het beste resultaat.

Functional Patterns

Functional patterns, of gewoon functionele patronen. Het gaat hierbij om onze biomechanica, het menselijk bewegen op een functionele manier.

Het hele lichaam werkt samen, je linker grote teen heeft invloed op de duim van je rechter hand. Met de trainingen volgens de Functional Patterns methode halen we meer effectiviteit en efficiëntie uit de bewegingen om op lange termijn zo optimaal mogelijk te kunnen bewegen.  

Dry needling

dry needling

Dry Needling is één van de vele manieren om problemen in de spieren zoals triggerpoints (of zogenaamde knopen) aan te pakken. Spierknopen kunnen ontstaan na bijvoorbeeld een blessure of door langdurige spanning. Met een naald wordt deze knoop aangeprikt waarna de doorbloeding weer op gang wordt gebracht en de spier weer normaliseert. Ook bij spierstijfheid of bewegingsbeperkingen kan dry needling een uitkomst bieden. Na de behandeling kun je direct merken dat de spier meer ontspannen voelt. 

KB reset programma

Wij bieden je een 1 op 1 programma van 12 weken waarbij we op een duurzame manier blessures en klachten tegen gaan.
Je lichaam herstelt zichzelf maar moet wel weten hoe. Wij geven je een duw in de goeie richting, jij doet het werk op een manier die effectief en doelgericht is. Door samen te werken bepalen we jouw doelen en kan jij ook eindelijk pijnvrij door het leven.

OPRECHT – DOELGERICHT – EFFECTIEF

High power laser therapie

high power laser therapie

Bij Fysio KB gebruiken we in bepaalde behandeltrajecten een combinatie van fysiotherapie en High Power Laser Therapie (HPLT). HPLT is een behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een laserapparaat. De High Power Laser is een laserapparaat dat door middel van een sterk energetische lichtbundel het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Lasertherapie kan ondersteuning bieden bij de behandeling van bepaalde klachten en kan tevens bijdragen aan een sneller resultaat. 

Fysio KB sport

(top-) sportbegeleiding

Als (top-)sporter wil je fit blijven en voorkomen dat je geblesseerd raakt. Om het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat je op de juiste manier beweegt. Fysio KB kan je daarbij helpen zodat je op een hoog niveau kan blijven presteren.

Wij denken met je mee over jouw wensen als topsporter of amateursporter op hoog niveau, bijvoorbeeld als je krachtiger, sneller of gewoon beter wilt worden. 

Wij werken contractvrij

Wat betekent contractvrij?

Wij hebben géén contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dat hebben we heel bewust gedaan. Hierdoor kunnen we meer tijd en aandacht besteden aan jou en je klachten. Daarnaast kunnen wij nu doen waar we goed in zijn, namelijk jou helpen, zonder dat we daadwerkelijk verantwoording moeten afleggen over een bepaalde aanpak. 

Wat zijn de voordelen?

Jij staat bij ons centraal. We werken samen aan jouw klacht en nemen dit heel serieus. Daarom nemen we de tijd voor je om zo eens écht goed naar je klacht, houding en situatie te kijken. De aandacht tijdens een behandeling ligt volledig bij jou en dus niet bij de zorgverzekeraars. Wij scheppen de voorwaarden voor herstel en leren je om op de lange termijn ook je klachten te verminderen. Per keer zullen we kijken wat er voor jou op dat moment belangrijk is. 

 

ik heb een basisverzekering.

Ook met alleen een basisverzekering kun je gewoon bij ons terecht. Wij maken geen onderscheid.

ik ben aanvullend verzekerd. krijg ik dan wel iets vergoed?

Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je in de meeste gevallen een gedeelte van onze behandelingen terug. De hoogte van deze vergoeding ligt aan je verzekeraar. Neem voor de zekerheid contact op met jouw verzekeraar om te weten hoeveel dit is. 

direct een afspraak maken?